Ställplatser Påskallaviks hamn

VÄLKOMMEN till ställplats Påskallaviks hamn!

Den 5/4 öppnar vi upp anläggningen för säsongen 2023

Från och med 13/4 serviceanläggning är nu öppen och det finns tillgång till dricksvatten, tömningsstation för gråvatten, latrin och hushållsavfall. 

Vi kan tyvärr inte ha vår hamnvärd ständigt tillgänglig men hamnvärden kommer att finnas tillgänglig på oregelbundna tider på telefon och på plats i hamnområdet för information och kontroll.

Önskar ni kod till serviceanläggningen går det bra att ringa hamnvärden på tel:   070 249 21 63

Avgift på ställplatser med el (8 platser norra hamnen) är 200 kr/dygn

Avgift på ställplatser utan el (5 platser i södra delen av hamnen) 150 kr/dygn

Ställplatsavgift betalas helst via swish till nummer 123 274 25 00. OBS! Skriv in bilens registreringsnummer och platsnummer i meddelandefältet!

Avgiften kan betalas kontant i ett kuvert i den rostfria brevlådan på väggen vid anslagstavlan snett mitt emot hamncaféet. Kuvert finns vid lådan – skriv registreringsnummer och platsnummer på kuvertet!

Wifi ingår i avgiften men finns i hamnen och norra ställplatserna. ”Harbor Guest”

Avgiften tas upp av hamnvärden som kommer ut till ställplatserna och tar upp avgiften samt ger ut koder till serviceanläggningen. Är man behov av koderna innan hamnvärden hinner komma så kan man ringa till hamnvärden och få koderna via telefon. Under högsäsong kommer en ny dygnsavgift tas ut efter kl 13:00.

Servicebyggnaden finns på norra sidan av stora magasinet. I byggnaden finns toaletter/ duschar samt en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

På södra sidan av stora magasinet finns tömning av latrin/gråvatten samt en sopcontainer för hushållsavfall samt kärl för källsortering. För farligt avfall kontakta hamnvärden.

Vi har även nu förbättrat belysningen runt våra ställplatser.

Öppen Wifi

Vi erbjuder öppen Wifi som är tillgänglig i stora delar av hamnen och ställplatserna. ”Harbor Guest

Informationstavla

Det finns en informationstavla med information om Påskallaviks båtklubb samt en del aktiviteter som sker i påskallavik. Tavlan är placerad vid klubblokalen ”södra delen av gästhamnen”.

I närheten

Finns restauranger, livsmedelsbutik, lekpark, museum, beachvolleybollplan, cyklar, m.m

Vi har även nu förbättrat belysningen runt våra ställplatser.

Ställplatser södra delen av hamnen