Gästhamnsservice

Vår serviceanläggning är nu öppen och det finns tillgång till dricksvatten, tömningsstation för gråvatten, latrin och hushållsavfall. Folkhälsomyndighetens föreskrifter angående Coronavirus och smittorisker måste emellertid följas av alla!

Vi kan tyvärr inte ha vår hamnvärd ständigt tillgänglig men hamnvärden kommer att finnas tillgänglig på oregelbundna tider på telefon och på plats i hamnområdet för information och kontroll.

Önskar ni kod till serviceanläggningen går det bra att ringa hamnvärden på tel:   070 249 21 63

Hamnavgift är 200 kr/dygn

Hamnavgiften betalas helst via swish till nummer 123 274 25 00.

Om Folkhälsomyndighetens föreskrifter följs kan hamnvärden, då hen är på plats, oftast ta emot betalning – även med kort.

Wifi ingår i avgiften men finns i hamnen och norra ställplatserna. ”Guset PVBK”

Hamnvärd: Påskallaviks Båtklubb. Telefon: 070 249 21 63

Information

Avgift

Avgiften tas upp av hamnvärden som kommer ut till hamnen och tar upp avgiften samt ger ut koder till serviceanläggningen. Är man behov av koderna innan hamnvärden hinner komma så kan man ringa till hamnvärden och få koderna via telefon.

Under högsäsong kommer en ny dygnsavgift tas ut efter kl 13:00.

Servicebyggnaden

Servicebyggnaden finns på norra sidan av stora magasinet. I byggnaden finns toaletter/ duschar samt en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

Pga Covid -19 så kommer vi att öka städningen av servisceanläggningen och under städningen kommer anläggningen vara stängd.

På södra sidan av stora magasinet finns tömning av latrin/gråvatten samt en sopcontainer för hushållsavfall samt kärl för källsortering. Sugtömming finns i norra delen av gästhamnen. För farligt avfall kontakta hamnvärden.

Informationstavla

Det finns en informationstavla med information om Påskallaviks båtklubb samt en del aktiviteter som sker i påskallavik. Tavlan är placerad vid klubblokalen ”södra delen av gästhamnen”.

I närheten

Finns restauranger, livsmedelsbutik, lekpark, museum, beachvolleybollplan, cyklar, m.m

Hamncafé trivsamt inrett i gamla ”Svavelboa”. Källströmsgården med fantasifulla konstverk av Arvid Källström i trädgården. Stenhuggarmuseet i Vånevik.

Eftermiddag med månen. Småbåtshamnen Påskallavik