Ställplatser Påskallaviks hamn

VÄLKOMMEN till ställplats Påskallaviks hamn!

I hamnområdet finns 13st ställplatser som ligger några meter från havet. Norra delen av hamnen finns 8st ställplatser med el och i den södra delen finns 5st ställplatser utan el.

Platserna går inte att boka i förväg.

Avgift på ställplatser med el (8 platser norra hamnen) är 250 kr/dygn

Avgift på ställplatser utan el (5 platser i södra delen av hamnen) 200 kr/dygn

Avgiften tas upp av hamnvärden som kommer ut till ställplatserna och tar upp avgiften samt ger ut koder till serviceanläggningen. Är man behov av koderna innan hamnvärden hinner komma så kan man ringa till hamnvärden och få koderna via telefon. Under högsäsong kommer en ny dygnsavgift tas ut efter kl 13:00.

Servicebyggnaden finns på norra sidan av stora magasinet. I byggnaden finns toaletter/ duschar samt en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

På södra sidan av stora magasinet finns tömning av latrin/gråvatten samt en sopcontainer för hushållsavfall samt kärl för källsortering. För farligt avfall kontakta hamnvärden.

Hamnkontoret finns mitt i mot Cafét ut mot havet. Hamnkontoret är bemannat under högsäsong från kl 10 och fram till kvällen. Det går även bra att kontakta hamnvärden på telefon

Telefonnummer till hamnvärden: +46 70 249 21 63

Wifi

Vi erbjuder Wifi som är tillgänglig i stora delar av hamnen och norra ställplatserna. ”Harbor Guest

Informationstavla

Det finns en informationstavla med information om Påskallaviks båtklubb samt en del aktiviteter som sker i påskallavik. Tavlan är placerad vid hamnkontoret.

I närheten

Finns restauranger, livsmedelsbutik, lekpark, museum, beachvolleybollplan, cyklar, m.m

Vi har även nu förbättrat belysningen runt våra ställplatser.

Ställplatser södra delen av hamnen